Interieurconcept Moses
Ontwerp

Creatieve sfeer met stoere eenvoudige materialen

Jaar

2017

Cliënt

Moses & Young orginals

Diensten

Interieur ontwerp

Overzicht

Wij bedachten, ontwikkelden en realiseerden samen met Vega Projects het interieurconcept voor Moses & Young Originals. Het interieurontwerp is gebaseerd op de kernwaarden van Moses: no-nonsense, vakmanschap en ervaring. Moses is een marketing- en communicatiebureau dat campagnes creëert voor ambitieuze ondernemingen.

Kantoor Moses / Young Originals

Een Gesplitste Layout

Het kantoor is in twee delen gesplitst: enerzijds de kant van Moses met een volwassen aanblik en anderzijds de kant van Young Originals met een meer speelse invalshoek. De glazen vergaderruimte zorgt voor de onderlinge verbinding. Het kantoor biedt een prettige en creatieve sfeer.

Kantoorontwerp Moses
creatief interieurontwerp Moses

Het Resultaat in een korte periode

Maartje Wessels, interieurontwerper Mirato: "Het was prettig om te werken met een opdrachtgever die zelf ook een creatieve achtergrond heeft. De briefing was duidelijk, waardoor we snel een eerste interieurontwerp konden neerleggen. Dat was ook nodig, want het project moest in een korte periode gerealiseerd worden. We hebben dit project echt samen met de opdrachtgever gemaakt, vanaf het interieurontwerp tot en met de realisatie."

Wil je meer weten over dit project of heb je zelf een project waar we je mee verder kunnen helpen? Gewoon een kopje koffie drinken om kennis te maken kan natuurlijk ook. Maartje helpt je graag verder!

Maartje
MaartjeArt Director